Cihazı horizontal cevirin
canlı yayım
"SAB" şirkəti istehlakçılara açıq və dürüstdür. Bu bölmədə Siz real vaxt axımında bizim zavodda istehsalın necə baş verdiyini izləyə bilərsiniz. İstehsal prosesinin əsas sahələrində onlayn kameralar quraşdırılıb.
Soyuducu sahəsi
Burada "SAB" şirkətinın istehsalda istifadə etdiyi xammal saxlanılır.
Gəssabxana
Soyutma bölməsindən gələn ət əllə sümükdən ayrılır.
Qiymə hazırlanması sahəsi
Sümükdən ayrılmış ət qiymə sahəsində xırda tikələrə bölünür və sonradan farşa çevrilir.
Kolbasa və sosislərin istehsalı sahəsi
Həmin sahədə hazırlanmış farş xüsusi qabığlara doldurulur və artıq kolbasa və sosislər formasında sobalara göndərilir.
Soyudma sahəsi
Burada kolbasa və sosislər sobada bişənnən sonra soyudulurlar.
Qablaşdırma sahəsi
Tam hazır məhsul etiketlənir və qablaşdırılır. Qablaşdırma sahəsində temperatur daima +6 - +8 dərəcədə sahlanılır.
Hazır məhsul ambarı
Ambarda hazır məhsul xüsusi maşınlara yüklənilərək mağaza və supermarketlərə göndərilir.
Süd məhsulların hazırlanma sahəsi
Burada "SAB" ticarət nişanı altında təqdim olunan süd məhsulları hazırlanır.